Kolendar prireditev..

info :
Objavljena menujska postavka, ki kaže na komponento iCagenda ni najdena
April 2021
ned pon tor sre čet pet sob
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Obiskovalci..

668628
Danes
Ta teden
Ta mesec
Skupaj
130
2878
5307
668628

19-04-2021 ( 21:28 )

Sponzorji...

logo mali

BG logo jpg

Iskra AMS slo

Iskra 2

jakoma letak a5 2018 predogled

Iskra 2

Logotip Plasard - sponzor ZSD Polzela

cvetlicarna Mimoza

Lepota

 

 

Prijava za avtorja.

Prijava za administratorje strani. Hvala !!

Partnerji

 

zdd polzela1

zds polzela2

zds polzela3

 

 

 

Slider

Dogajalo se je..

Dan športa v Sloveniji - 23.09.2020

Dan,ki ni kot vsakdanji,pomeni,da je nekaj povsem novega.

Vsekakor lahko rečemo za 23. september, ki je prvič v zgodovini Slovenije državni praznik športa. Naša naloga pa vsekakor je, da na ta dan vsem od minus devet mesecev pa do plus sto let omogočimi in jim damo možnos za gibanje.

ŠPORT PRAZNIK DOGDOEK FB

Preberite več: Dan športa v Sloveniji - 23.09.2020

21. VOLILNA SKUPŠČINA ZVEZA ŠPORTNIH DRUŠTEV POLZELA

Skupscina 2020 Kopiraj Želimo si, da v novi upravni odbor zveze vključimo vse, ki želijo že s svojim dosedanjim delom nadaljevati tudi na področju sodelovanja in povezovanja športov in nove programe za vse starostne skupine. Takšen način dela omogoča vključevanje tudi z novimi programi: Teden športa, Slovenija v gibanju 2020, aktivno staranje in zdrave vadbe.

S tovrstnimi nalogami se bo soočil nov upravni odbor, ki je bil potrjen na tokratni volilni skupščini. Sestavlja ga Luka Deberšek (Karate klub Polzela), Anton Brunšek (Športno društvo Andraž), Branko Miklaužin (Tenis klub Polzela), Damjan Ožir (Klub malega nogometa Frendi), Aleksander Mlakar (Planinsko društvo Polzela) in Anto Petrušič (Nogometno društvo Polzela).

Predsednik

 

 

Podelitev prizban za leto 2018

IMG 1383Šport je aktivnost, omejena s pravili in obogatena s tekmovalnostjo. Šport je veselje, razgibavanje telesa in duha. In tega se naši športniki v Občini Polzela dodobra zavedajo, saj vsako leto s ponosom stopijo na oder, ko jih organizatorja športnega dogodka, Zveza športnih društev Polzela in Občina Polzela povabita na podelitev priznanj za dosežke v minulem letu. S temi navdušujočimi besedami je večer pričela moderatorka Andreja Petrovič. 

S plesno točko so  3-kratni svetovni prvaki v streetdance-u – ekipa Faraoni, naredili uvod v večer poln športne energije, ki nas je navdajala v Domu krajanov v Andražu nad Polzelo. Veselja in ponosa niso skrivali letošnji dobitniki priznanj, ko je z njimi na odru stal, športni gost, boksarski prvak Dejan Zavec. Le tega pa ni skrival niti župan Jože Kužnik, ko jim je v nagovoru povedal, kako zelo je ponosen na vsakega letošnjega nagrajenca in kako zelo jih občuduje. Hvaležen je, ker se o Občini Polzela govori pogosto in daleč zaradi njih in se jim zahvalil za sledi, ki jih puščajo.
 
Na letošnji prireditvi je bilo podeljenih petindvajset plaket Zveze športnih društev Polzela. 
Bronaste plakete so jih prejeli:  DOMEN HOHNJEC, BONO KRALJ KOS, BALIN KLUB BALINC POLZELA in LAN PODPEČAN.
 
Srebrne plakete so prejeli: DOMEN OROŽ, JAKA UDRIH, PLANINSKO DRUŠTVO POLZELA – družina Sadnik, RIMA POSEDEL, NIKA TROGAR, PLANINSKI DRUŠTVO POLZELA – mladinci kategorije Č, DOMEN ZABUKOVNIK, MILAN KOREN, NUŠA ŽERJAV, NIKA ŠENICA, ZOJA AVŽNER, MAI BAŠIČ FEKONJA, LAURA BERGANT.
 
Z zlatom pa so blesteli: MATEVŽ KUNST, FILIP ŽAK GLAVNIK, PIA ZOJA GLAVNIK, MARKO BOŽIČEK in NUŠA ŽELEZNIK.

Podeljene pa so bile tudi jubilejne plakete Zveze športnih društev Polzela, katere prejemniki so bili KARATE KLUB POLZELA za 20 let obstoja kluba ter SIMON OGRAJENŠEK in BRANKO CIMPERMAN, ki sta prejela plaketi za 40 let delovanja in izjemen prispevek pri razvoju športa.

Večer so z glasbo popestrili štirje nadobudni glasbeniki 4. in 5. razreda glasbene šole kulturno-glasbenega društva Cecilija - Pihalni kvartet Pavliha. Beseda zahvale pa je ob koncu bila izrečena tudi od predsednika ZŠD Polzela Ivija Kapitlerja. 

Lidija Praprotnik
IMG 1134 IMG 1140 IMG 1284
IMG 1353 IMG 1368

Ivi Kapitler
Predsednik zveze športnih društev Polzela

  

Povezana slika

JAVNI RAZPIS za zbiranje predlogov za podelitev priznanj Zveze športnih društev Polzela za leto 2018


Občina Polzela in Zveza športnih društev Polzela vsako leto podeljuje priznanja najboljšim športnikom, najboljšim tekmovalnim ekipam, trenerjem, najboljšemu športnemu društvu, zaslužnim športnim delavcem, najboljšemu rekreativcu in perspektivnim mladim športnikom ter športnim invalidom in jubilantom na območju celotne Občine Polzela.
Pravico do priznanja imajo vsi, ki so v letu 2018 dosegali izjemne rezultate na področju vrhunskega športa, šolskega ali rekreativnega športa.
Predloge pošljite na Zveza športnih društev Polzela, Malteška cesta 28, 3313 Polzela ali na elektronski naslov Ivija Kapitlerja . Rok za prijavo je 10. januar 2019.
Priznanja najboljšim bodo podeljena na prireditvi, ki bo v petek, 1. februarja 2019, v Domu krajanov  Andraž.
Več dodatnih informacij o razpisnih pogojih in Predlog za športna priznanja najdete na spodnjih povezavah.
 
 
Dokumenti:

Ribiško tekmovanje za pokal Občine Polzela

T ribe pokal
Tudi letos smo v soboto 15.9. 2018 na ribniku Preserje v organizaciji Zvbeze športnih društev Polzela izpeljali ribiško tekmovanje za pokal Občine Polzela.
V počastitev 20. obletnici delovanja ZŠD Polzela in 20. obletnici ustanovitve naše Občine Polzela, kjer je bila odlično izpeljana ribiška tekma.
V prijetni sončni soboti se je prijavilo lepo število ribičev, a kot vedno so pri tem tekmovnju nekateri uspešnejši, drugi pa malo manj.
Po tekmovalnemu načinu ujemi - izpusti so bili rezultati na tekmovanju sledeči:
 
pokal ribe 31.mesto Janko Cotič z 11.54 kg 
2 mesto Peter Solar z 8.40kg
 
3.mesto Franc Turnšek 6.60 kg
4.mesto Marjan Močnik 5.72 kg
 
 
 
 
 
 
 
V imenu ZŠD Polzela in v svojem imenu se zahavljujem ribiški družini Šempeter za odlično sodelovanje, Vsem sodelujočim in dobitnikom pokalov in nagrad pa čestitke in se zopet vidimo naslednje leto.
 
Ivi Kapitler
 
 ivi  mocnik  pokal ribe 5
 
 

VETER V LASEH 2018

veter 6

  • Prijetna sončna sobota 2.6. 2018, kjer se je na športnem igrišču osnovne šole Polzela zbralo 160 otrok.
  • Ekipa Zveze športnih društev Polzela, ki je štela 16 oseb je opravila odlično delo v košarki, nogometu, odbojki in rolanju. Vsak od udeležencev je prijel na srečolovu tudi praktično nagrado, ki je bilo darilo Športne unije Slovenije.Najboljši v svojih disiplinah pa so prejeli tudi pokale.
  • Na športni prireditvi je bilo poskrbljeno tudi za pijačo in malico, ki pa je v tem toplem prijetnem dopoldnevu tudi prijala. Namen akcije je, da otrokom ponudimo možnost gibanja ter jih pri tem tudi navdušimo kot smernico v življenu ter sodelovanja in vključevanja v šport.
  • Zveza športnih društev Polzela se zahvaljujem učiteljem telesne vzgoje na Polzeli, ki so zelo učinkovito izpeljali promiocijo športnega sodelovanja,ter ekipi vaditeljev pri vodenju športnega programa na prireditvi. Vabljeni tudi naslednje leto na prijetno športno druženje.
Ivi Kapitler
 20180602 084608 Film1  20180602 085820 Film1  DSC 0055  
 
Klikni za več slik...

Preberite več: VETER V LASEH 2018

PODELITEV ŠPORTNIH PRIZNANJ ŠPORTNIKOM OBČINE POZELA ZA LETO 2016

 

IMG 3934V petek, 27.1. 2017 ob 18.00 uri je bil na gradu Komenda prav prijeten in velik večer. Kot vsako leto, so se tudi tokrat zbrali uspešni športniki in športnice minulega leta.  Z veseljem ugotavljamo, da se je bilo na razpis prijavljenih 10 kandidatov več od prejšnjega leta. S tem lahko sklepamo, da je vrhunskih športnih rezultatov in dosežkov vse več.

Preberite več: PODELITEV ŠPORTNIH PRIZNANJ ŠPORTNIKOM OBČINE POZELA  ZA LETO 2016